BuyBooks header

E-books kopen

Het internet staat vol met informatie. Om deze informatie te bundelen en te actualiseren, zijn e-books in het leven geroepen. Een e-book kopen staat garant voor betrouwbare informatie die zinvoller is dan de vele websites op het internet.

E-books kopen biedt meer kwaliteit dan gratis e-books

Aan de ene kant zijn er gratis e-books, aan de andere kant betalende. Waarom zou je dan moeten betalen voor e-books? Simpelweg omdat de kwaliteit veel hoger is. De e-books worden meer gecontroleerd en worden vaak geschreven door experts in hun vak. Gratis e-books zijn daarom niet waardeloos. Het nadeel aan gratis e-books is vooral dat je vaak een deel van jouw privacy moet opgeven. Zo moet je een e-mailadres opgeven en andere gegevens. Alle e-books die je op BuyBooks koopt, zijn van een hoge kwaliteit. Daarnaast worden al jouw gegevens vertrouwelijk behandelt en nooit doorgegeven aan derde partijen.

Een e-book downloaden gaat vlot en direct

Heb je een e-book gezien dat jouw interesse wekt? Dan kan je het direct kopen en downloaden. Gemakkelijker kan niet! Betalen kan via Paypal of via Stripe. Stripe is een betaalmethode waar de meeste banken mee werken. Betalen kan dus snel en direct. Na aankoop kan je de e-books zo vaak downloaden als je wilt via jouw account. Je kunt alle e-books downloaden in PDF-formaat.

Direct rondkijken in de e-bookshop

Momenteel staan er nog niet veel e-books in de e-bookshop. We vullen onze shop aan van zodra er interesse is in bepaalde e-books. Heb je zelf een suggestie voor een bepaalde e-book? Stuur ons dan zeker een persoonlijk bericht!

Zelf e-books publiceren in een mum van tijd

Heb je zelf een e-book geschreven of wil je er één schrijven? Contacteer ons dan zeker om de mogelijkheden te bekijken.

Hopelijk tot snel.